Steve Morse казва, че DEEP PURPLE ще запишат нов албум в "скоро време"

30 окт 2018, 17:18 ч. 1431 / 8 4
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на DEEP PURPLE Steve Morse коментира слуховете, че ще се раздели с бандата след края на настоящото ѝ турне, наречено "The Long Goodbye". Музикантът казва, че не е точният човек, който да бъде питан дали групата планира да се оттегли. Що се отнася лично до него - той би желал да свири с PURPLE до последния им концерт.

   Същевременно Morse разкрива, че групата има намерение да запише нов албум "в скоро време" с негово участие. Все още няма повече яснота, но вероятно не след дълго ще разберем какво ще се случи.

   DEEP PURPLE все още не са потвърдили, нито опровергали, че "The Long Goodbye" е прощално турне за групата. Обиколката мина и през България през май 2017 г.

 

steve morse



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stratokostov 31.10.2018 21:16:08 отговори + 1 8
Ей,паричките са голема работа,да не говорим че Пърпъл няма от 93-та-сичко е Гилан/унищожителя на ДП/Морз бенд! А Пейс и глоувър ми пАднаха във очите-ебаси предателите!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 30.10.2018 20:28:39 отговори + 5 4
Подготвят се да са хедлайнери в Пловдив. Усеща се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pii44 31.10.2018 02:40:49 + 6 2
Няма лошо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stratokostov 30.10.2018 19:50:46 отговори + 3 13
Абе екстра,ама това не е Пърпъл от отдавна,не знам защо Пейс и Глоувър се заблуждават-тоест знам-паричките са сладки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".