Steve Vai уточнява изказването си, че има записан цял албум с Ozzy Osbourne

27 фев 2023, 07:31 ч. 651 / 6 2
пред./следв.

   По-рано този месец Steve Vai каза в интервю, че в архивите е запазен цял албум на Ozzy Osbourne с негово участие, но освен че никога не е издаван, първият музикант няма права или контрол върху него.

   Материалът е записан около 1994 г., когато Vai работи с "Кръстника" по класическия му албум "Ozzmosis" (1995). Сега се налага китаристът да внесе яснота по думите си, което той прави със съобщение в социалните мрежи. Steve се извинява за недоразумението и уточнява, че макар да има композирана цяла творба с легендарния певец, тя никога не е била напълно записана. Евентуалното ѝ издаване не може да се случи без песните да бъдат записани наново. Има няколко демо версии, а едно от парчетата  - "My Little Man", е включено в "Ozzmosis".

   Steve Vai ще изнесе нов концерт в София на 25 април. Мястото е Зала 3 на НДК в София, билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

Steve Vai, Sofia



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сод 27.02.2023 07:58:09 отговори + 0 0
Аве има иначе що ше казва че има . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Зайлд 27.02.2023 07:50:12 отговори + 3 0
Преди много време бях чел, че просто сътрудничеството между двамата не се е получило е се е наложило Уак Зайлд, опа, Зак Уайлд да се намеси. Негови са и солата в My Little Man. Ози май и пробвал да работи и с Buckethead, но и там не се е получило. Аз лично бих искал да чуя още нещо с Вай. Албумът му с Whitesnake до днес много ми харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".