Steve Vai, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt и Tosin Abasi със съвместно турне

3 мар 2016, 21:44 ч. 1070 / 7 6
пред./следв.

   На американския (засега) хоризонт изгря нова супергрупа, съставена от петима изявени майстори на китарата, подкрепени от ритъм секция. Бандата се казва GENERATION AXE и включва: Steve Vai, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt и Tosin Abasi. За феновете вероятно е най-непознато последното име. Това е китаристът и основател на прогресив метъл групата ANIMALS AS LEADERS. Към момента GENERATION AXE са обявили турне от 26 дати в Северна Америка, което започва на 5 април. Китарните герои ще бъдат подкрепени от Pete Griffin (Dweezil Zappa, Stanley Clarke, Edgar Winter) - бас и Nick Marinovich (Yngwie Malmsteen) - клавишни. Не се посочва името на барабанист.

   Изпълненията на GENERATION AXE ще са "нещо повече от събирането на просто петима майстори-китаристи". Те ще свирят и задено, и по отделно както песни на техните групи, така и други популярни хитове.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 6.03.2016 23:58:07 отговори + 2 0
Тия ще се изпокарат след втория концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 4.03.2016 18:46:39 отговори + 4 4
За кои точно фенове е непознато името на Tosin Abasi ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 5.03.2016 12:08:27 + 2 3
за мен е напълно непознато. и за доста мои приятели също Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ройбос 4.03.2016 10:44:44 отговори + 0 1
"Китарните герои ще бъдат подкрепени от Pete Griffin..." - ехх, дано сте пропуснали едно "r" в края на личното име. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

йок 4.03.2016 11:25:06 + 2 0
май не
http://petegriffin.com/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 4.03.2016 08:50:30 отговори + 5 2
Това ще е прекалено епично, за да огрее и нас.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".