Abbath (екс-IMMORTAL) коментира във "Фрактура", че няма как да си ъндърграунд, когато песните ти са в интернет

4 мар 2016, 11:37 ч. 1865 / 5 7
пред./следв.

   На 6 март ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на DEF LEPPARD, TEXTURES, AVANTASIA и KILLSWITCH ENGAGE.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Abbath (екс-IMMORTAL) и ще бъде представено новото концертно DVD на ARCH ENEMY. В интервюто норвежецът споделя какво го е провокирало да избере да свири точно блек метъл, къде е тънката разлика между сериозното послание и забавната част в музиката му и защо жените избягват да участват в блек метъл банди. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Marilyn Manson за феновете си.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с NIRVANA, The Big 4 ще правят кавър на DIAMOND HEAD, класическата песен ще бъде нa DESTRUCTION, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на VADER в България през 2007 г. Клипове и концертни песни на DREAM THEATER, HACKTIVIST, MISS MAY I, HATE CAMPAIGN и RESURRECTION KINGS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 6.03.2016 15:47:14 отговори + 3 0
Няма смисъл от плюене по бандите, които не харесвате. По-хубаво е да пробвате от всичко и да извлечете, това което на вас ви хареса. И аз бях такъв плювач, но истината е да береш плодове от всеки стил на метъл и рок музиката, а и другите жанрове. Мир вам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morty 4.03.2016 15:10:28 отговори + 3 0
Abbath от група ABBATH, Ex-IMMORTAL m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 4.03.2016 13:51:55 отговори + 6 0
Abbath,Abbath,Abbath!!!!!!
А бе и аз не разбирам много неща ,но се опитвам да живея около тези които харесвам.
Концерта беше супер!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 4.03.2016 12:34:43 отговори + 6 3
Като не разбираш ,Оди си пусни планета или мтв ,сигурен съм че огромния ти мозъчен капацитет ще ги разбере. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 4.03.2016 11:51:26 отговори + 3 17
Тия маскираните/ нарисуваните никога не съм ги разбирал. Патоса и театриалността ми идват в малко повече и са ми повече забавни отколкото сериозни и депресиращи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-елек 4.03.2016 21:34:07 + 1 7
Е блек метъл брат,какво сериозно да има?Само като ги видиш и няма кво да стане.Клоуни.Прикрити педали,някой не толкова(вокала на Горгорот)Тъпи текстове,там нещо все против религията или за гората,ветровете и ледовете.А се имат за някакви всяващи респект мъжаги,което е нелогично с тези гримове и прилепнали клинчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 5.03.2016 09:21:16 + 5 2
Джастърче нещастно, а твоите друсалки с провиснали гащи много ли са сериозни? И само хленчат - това им зле, тия не ги разбират - ред сълзи, ред сополи, ред бял прашец.
В блек метъла има бутафория, ама твоята тиква не е узряла да им разбере текстовете. Още по-зле ако си някаква религиозна овца, та се оплакваш, че пеят против религията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".