Строежа посреща 21-ви рожден ден с вокалистите на SKINDRED и SENSER

9 мар 2018, 08:23 ч. 672 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Този уикенд клуб Строежа отбелязва своя XXI рожден ден. Основните събития са предвидени за 9 и 10 март. В петъчната вечер специален гост, със свой собствен селекторски сет ще бъде вокалистът на уелската алтърнатив-метъл, рок-реге и ню-метъл банда SKINDRED - Benji Webbe. Самият той ще отпразнува своя рожден ден в София. Навръх годишнината, в съботната вечер почетен гост ще бъде фронтменът на формираната в Лондон алтърнатив-рок, рап-кор група SENSER - Heitham Al-Sayed.

И двете банди са често пускани в Строежа от години насам, което определя конкретния избор. Skindred имат едно гостуване в България - на Spirit Of Burgas през 2011 г., популярни са с парчетата си Rat Race, Trouble, Nobody, Kill The Power, Electric Avenue и много други. Senser са били два пъти у нас - в рамките на 2009 г., отново по покана на Строежа. Те са широко известни от средата на 90-те, а хитовете им Age OfPanic и Switch се превърнаха в химни на тогавашното поколение. Освен Heitham Al-Sayed, в партито на 10-и март ще се включат и няколко от резидент-селекторите на клуба, плюс Shakermaker.

В списъка от гости, които ще гостуват в целия - празничен за клуба месец март, влизат още Остава, Шкода, Plastic Bo., Repetitor (Serbia), Мерудия, Soundprophet, Dayo, The Gentlemen, НеЩо ЦвЕтНо, плюс няколко тематични брит и нюуейв партита. Подробна информация може да бъде открита в страницата на клуба във Фейсбук.

Клуб Строежа е открит през март 1997 г. На практика - един от най-старите клубове в страната, който през цялата си дългогодишна история не е прекратявал дейност, и то неотлъчно следвайки първоначалната си музикална концепция и редовна публична активност.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".