SUICIDE SILENCE коментират във "Фрактура", че хората мразят музиката, която самите те не слушат

26 май 2017, 08:00 ч. 780 / 5 2
пред./следв.

   На 28 май ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ALL THAT REMAINS, DECAPITATED, HE IS LEGEND и ADRENALINE MOB.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат SUICIDE SILENCE и ще бъде излъчен концерт на TRIVIUM. В интервюто първата банда споделя, че деткор стилът не се олицетворява само с множество татуировки и модерни прически, защо мненията в интернет не са определящи за качеството на дадена музика и защо са решили да не стават "затворници" на очакванията на феновете към тях. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Tobias Sammet (AVANTASIA) за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c NIRVANA, THE ROLLING STONES ще правят кавър на LITTLE WALTER, класическата песен ще бъде нa AEROSMITH, в "Exotic" ще бъдат представени PAY MONEY TO MY PAIN, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от шоуто на SODOM у нас през 2011 г. Клипове и концертни песни на RAMMSTEIN, REDOUND, METALLICA, AVENGED SEVENFOLD, FIREWIND и STONE SOUR също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

    Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пфф 26.05.2017 13:31:19 отговори + 7 2
Тея не спряха с тъпите изказвания... Чудят се, как да си оправдаят слабия албум. Естествено, че човек не слуша неща, които не харесва От друга страна, аз лично, не мразя всичко, което не ми допада или просто не е моето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.05.2017 11:57:54 отговори + 5 2
Къде е логиката да слушаш нещо, което мразиш? Да не би българските метъли да са въртели кючеци по масите на 24 май и да са слушали Фики (доброволно)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".