Вижте първия соло видеоклип на фронтмена на THE 69 EYES

26 май 2017, 08:20 ч. 513 / 9 1
пред./следв.

   Фронтменът на THE 69 EYES - Jyrki 69 - ще издаде дебютния си самостоятелен албум "Helsinki Vampire" на 23 юни. По-долу може да гледате онлайн и първия видеоклип на певеца, който е към песента от творбата "Last Halloween". Парчето е включено и в саундтрака на предстоящия рокендрол/хорър филм "Halloween Pussytrap", една от ролите в който е озвучена от Dave Mustaine. 

   Ето и траклиста на "Helsinki Vampire":

01. Ad Infinitum
02. Versailles
03. Spanish Steps
04. Bloodlust
05. Last Halloween
06. Happy Birthday
07. Call Of The Night
08. Perfection
09. Close Your Eyes
10. In Your Dreams
11. Sayonara (CD only)

 

 

още за:

Jyrki 69


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бети Блу 26.05.2017 20:07:31 отговори + 2 0
Липсват ми The 69 Eyes от времената на Velvet Touch, Stolen Season, Radical... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".