SUN CAGED ще издадат втория си албум през март

18 яну 2007, 14:40 ч. 118 / 2 1
пред./следв.
SUN CAGED ще издадат очаквания с интерес свой втори албум "Artemisia" на 23 март чрез "Lion Music". Това ще бъде дебют на новия вокалист на групата Paul Adrian Villarreal и клавириста Rene Kroon. Ето и траклистът на "Artemisia":
01. Lyre's Harmony
02. A Fair Trade
03. Unborn
04. Blood Lines
05. Painted Eyes
06. Engelbert The Inchworm
07. Afraid to Fly
08. Dialogue
09. Departing Words
10. Doldrums
   По време на записните сесии SUN CAGED са записали пет допълнителни парчета, които ще видят бял свят по-нататък, в т. ч. кавъра на GENESIS "Land of Confusion". Останалите четири компизиции са акустична версия на "Afraid to Fly", плюс "Re-Enter the Dream", "The Missing Third" и "City Walls".

още за:

Sun Caged


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Chenquette 18.01.2007 18:33:09 отговори + 0 0
На таз Land Of confusion май само аз май не съм й правил кавър още. Очаквайте в новия ми албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".