Супергрупата ЛЕГЕНДИТЕ ще представи първата си песен на предстоящото турне

30 май 2023, 10:44 ч. 649 / 7 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Супергрупата „Легендите“ представя първа обща песен на турне

Първата обща авторска песен на супергрупата „Легендите“ ще звучи на лятното им турне 2023. Парчето е със заглавие „Легенда за любовта“ и като стил обединява по нещо характерно от четирите БГ групи, от които идват членовете на формацията.

Идеята идва от Димитър Кърнев. „Смятам, че освен старите хитове и любими песни, има потенциал и за нова продукция от нас. Споделих желанието си на Данчо, Стенли и Косьо и ги помолих да ми се доверят. След няколко дни бях готов с композицията и всички много я харесаха. Вдъхновение ми дойде за основата на текста, за който допринесе и Ваня Щерева, както и Живка Шопова. И така „Легенда за любовта“ ще е факт скоро, а на живо ще я изпълним в градовете от лятното си турне през юни и юли!“, разказва музикантът.

Йордан Караджов, Станислав Сланев – Стенли, Константин Цеков и Димитър Кърнев се събират за поредица рок концерти в цяла България. Турнето на супергрупата „Легендите“ започва в старата столица Велико Търново на 14 юни, където за пръв път „Легенда за любовта“ ще прозвучи на живо. Шоуто продължава на 15 юни в Пловдив, на 16 юни в Стара Загора, на 18 юни във Варна, на 20 юни в Шумен, на 21 юни в Русе и на 16 юли в Бургас. Билети могат да се закупят в мрежите на eventim.bg [поръчай от тук] и grabo.bg. Организатор: Event Masters.

„Легенда за любовта“
Музика и аранжимент: Димитър Кърнев
Текст: Димитър Кърнев/ Ваня Щерева и Живка Шопова
Продуцент: Д2 Груп
Изпълнява: група „Легендите“

 

Група Легендите

още за:

Легендите


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Velvet Rose 31.05.2023 14:41:28 отговори + 3 0
Струва ми се доста самонадеяно сам да си сложиш името ,,Легендите'' . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 31.05.2023 10:20:44 отговори + 2 0
Е вие се едно сега за 1 път чухте за тая група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 31.05.2023 10:09:08 отговори + 7 0
По-комплексарско име на банда е само ''Intelligent Music Project''........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 30.05.2023 22:58:30 отговори + 10 1
Човек би си помислил, че са си направили група Мик Джагър, Джими Пейдж, Пол Маккартни и Фил Колинз. И дори те не биха се изхвърлили така с името. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 30.05.2023 15:24:19 отговори + 15 0
когато сам си сложиш в името колко си велик Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ПСОРИ -- АЗИС 30.05.2023 12:22:18 отговори + 13 3
ЛЕГЕНИТЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".