Супергрупата MOTOR SISTER ще издаде втори албум през тази година

10 мар 2020, 07:41 ч. 634 / 7 0
пред./следв.

   Супергрупата MOTOR SISTER, с участието на китариста на ANTHRAX Scott Ian, неговата съпруга Pearl Aday (дъщеря на Meat Loaf), барабаниста John Tempesta (THE CULT, екс-EXODUS, TESTAMENT, WHITE ZOMBIE, HELMET), басиста Joey Vera (ARMORED SAINT, FATES WARNING) и вокалиста/китарист Jim Wilson (MOTHER SUPERIOR), е влязла в студио, за да започне записите за втория си албум.

   Продуцент е Jay Ruston (ANTHRAX, STEEL PANTHER). Очаква се дискът, който ще съдържа нови авторски песни, да излезе преди края на годината от "Metal Blade Records". Дебютната творба на MOTOR SISTER "Ride" се появи през 2015-а.

   Първоначалното събиране на MOTOR SISTER е за 50-ия рожден ден на Scott Ian, когато музикантите изпълняват негови любими песни на MOTHER SUPERIOR. След това квинтетът решава да продължи и да записва заедно.

 

още за:

Motor Sister


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".