СВЕТЛЬО ХИПОДИЛСКИ & THE LEGENDS тръгват на клубно турне

13 апр 2011, 18:04 ч. 725 / 1 3
пред./следв.
СВЕТЛЬО & THE LEGENDS готвят клубно турне, което ще стартира в средата на април и ще включва седем града в страната. Това е първата подобна обиколка, която групата предприема. Началото е на 19 април в клуб "Spider", Велико Търново, следват Свищов, Варна, Стара Загора, Габрово, Пловдив и Бургас. Проектът се осъществява със съдействието на "Jack Daniel's" и "Строежа". По време на седемте концерта ще бъде представен напълно новия албум на СВЕТЛЬО & THE LEGENDS - "IBAN". Албумът съдържа парчета като "Ибан-е", "Боли ме гъзъ" и "Усмихнат", също така и "Първа кръв"(RAMBO-силек)(или песента за първия менАзис/човека Азис/), "ЧМР"(или ЧалгаМеталРок) и няколко гавъра. Първата част от албума е записана след няколко пиянски вечери, които никой не помни, а и дори да има спомен никога не би го споделил. Втората е записана, а третата е преписана. С настоящия албум вокалиста Св. Витков се връща към изначалното творчество, изпълнено с дълбок смисъл и безгрижие. Естествено, в сетлиста ще бъдат включени песни от първия албум на групата, както и немалко на ХИПОДИЛ - неслучайно върху афиша на предстоящото първо клубно турне е изписано СВЕТЛЬО ХИПОДИЛСКИ & THE LEGENDS. Освен това, Светльо Витков ще предложи на феновете сами да се включат в крайното оформяне на списъка от парчета, които ще звучат по време на концертите. В официалния сайт www.svetlio.bg ще бъдат публикувани имена на песни, които посетителите на страницата ще могат да пренареждат и добавят по техен вкус до края на тази седмица - 17 април.

   Ето и пълният списък на датите:
19 април, вторник - Велико Търново - клуб "Spider"
20 април, сряда - Свищов - клуб "Splash"
21 април, четвъртък - Варна - клуб "Three Lions"
22 април, петък - Стара Загора - клуб "Il Mondo"
23 април, събота - Габрово - клуб "Faces"
29 април, петък - Пловдив - клуб "Polinero"
30 април, събота - Бургас - клуб "Bizarre"


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.04.2011 23:07:21 отговори + 0 0
Някой има ли представа горе-долу на каква цена върви входът на клубовете повреме на турнето? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fen 13.04.2011 19:06:09 отговори + 0 0
във Велико Търново ще му покажем карате. Инъче ще стане купон и ще е яко. Нямам търпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SBeerStein 13.04.2011 18:07:18 отговори + 0 0
На 19 април не е в Свищов, а выв Велико Тырново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".