СВЕТЛЬО & THE LEGENDS правят трибют на ХИПОДИЛ и ХОЛЕРА на 5 септември

16 авг 2012, 17:09 ч. 445 / 5 6
пред./следв.
СВЕТЛЬО & THE LEGENDS подготвят специален концерт под надслов "Трибют на ХИПОДИЛ и ХОЛЕРА". Събитието ще се състои на 5 септември (сряда) в клуб "Pork Pie", Борисова градина, София. За целта "Легендите" са подготвили колаборации с участието на членове от двете групи, като сетът ще включва над 30 парчета. Компания на основната формация ще правят също пънкарите от DOCTORS GOGO BAND, които ще подгреят първоначално. Клубът ще отвори в 19:00 ч. От 20:00 ч. започва концертната част, като първи на сцената ще се появат DOCTORS GOGO BAND, а непосредствено след тях от 20:45 ч. предстои същинската част с поредица от най-популярните песни на ХОЛЕРА и ХИПОДИЛ. Билети за концерта на СВЕТЛЬО ХИПОДИЛСКИ & THE LEGENDS & ДЪ ГОСТИ вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 8 лв. на предварителна продажба и 10 лв. на самата дата и място.
SVETLIO & THE LEGENDS

още за:

Svetlio & The Legends


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadHamish 22.08.2012 16:11:54 отговори + 0 0
Доколкото си спомням, Холера не бяха само Мъни. Поне като ги гледах по столовите в младостките училища. Както и Хиподил не са само Светльо. То затова и двете групи ги няма в момента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нещото 17.08.2012 13:52:46 отговори + 0 0
YtseJam - 2012-08-17 11:46:34
Известно ли ти е кой е точно настоящият китарист на легендите?

Очевидно MadHamish не е чувал за Мъни. Легендите изпълняват доста добре "Стоянка", така че очаквам и останалите парчета да се получат. Който се интересува може да открие в YouTube запис от концерт на "Холера" в който пеят заедно със Светльо "Юри Гагарин". Дано да я изпълнят и на 5-и.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2012 12:19:30 отговори + 0 0
в началото, когато се зараждаше пънка в България имаше някаква идеология. Само дето пънка и ъндърграунда тук отдавна умряха. Пънкарите тук вмомента са нискоинтелигентни боклуци дето седят да къркат по градинките и се правят на "лоши", а дори и не могат да плашат както трябва вече. Всичко преебавате в тая държава, всичко тря се изкриви ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YtseJam 17.08.2012 11:46:34 отговори + 0 0
Известно ли ти е кой е точно настоящият китарист на легендите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 17.08.2012 03:11:12 отговори + 0 0
То няма да са те, само откъси. И вероятно "легендите" ще излеят една кофа пачаЛга по иначе жестоките парчета на Холера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.08.2012 18:07:01 отговори + 0 0
холера си е култ жалко,че само в София ще свирят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".