Световното турне на украинската банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ с рекордни продажби в Европа и САЩ

17 сеп 2016, 16:46 ч. 868 / 10 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Световното турне на украинската рок банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ отчита рекордни продажби в редица страни по света. Концертът в Стокхолм, Швеция е продаден изцяло за рекордните три дни и предстои анонсирането на нова дата. Билетите за концерта в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк също са разпродадени за кратко. Припомняме, че двегодишното турне на най-популярната рок група в историята на Украйна, което е в подкрепа на деветия й студиен албум “Без меж”, ще продължи тази и следващата година.

ОКЕАН ЕЛЬЗИ ще завършат годината със своя първи концерт в България, на 23 декември, в Зала 3 на Националния дворец на културата. Билетите за шоуто в София все още са налични и могат да се закупят от мрежата на Ивентим и Тикетлоджик.

През последните десетилетия ОКЕАН ЕЛЬЗИ се превръща в събитие както за феновете на рок музиката в Украйна, така и за цялото украинско общество. Със своя уникален мелодичен стил, вдъхновяващото си сценично поведение и задълбочени текстове бандата винаги пълни стадионите и залите при участия в родната си страна, както и в Беларус, Русия, САЩ и други държави. През юни 2014 г. шоуто им на Олимпийския стадион в Киев, по случай 20 – годишнината на групата поставя рекорд за най-многобройна публика на концерт в Украйна – над 75 000 души. ОКЕАН ЕЛЬЗИ е сред най-популярните рок групи в цяла Източна Европа и има фенове също в Индия, Израел, Афганистан, САЩ, Австралия, Канада и много други страни.

Фронтменът на групата Святослав Вакарчук, който е също вокал и автор на текстовете, е най-голямата музикална звезда на Украйна и една от най-популярните обществени фигури в страната. Показателно за неговата известност е, че при скорошно проучване, ако той се беше кандидатирал за президент, щеше да бъде избран.

 

   Промо билетите за концерта на ОКЕАН ЕЛЬЗИ в България вече са изчерпани. Редовни билети се продават в мрежите на Eventim и Ticketlogic на цени от 49 до 99 лв.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GapstaR[13] 17.09.2016 20:45:14 отговори + 6 2
Ко речи? Новината трябваше да е формулирана така: Не върви добре продажбата на билети за концерта на украинските рок-гиганти, та промоутъра ни плати да ви напишем, че са супер яки пичове... Купувайте! А и между другото да споменем, че Сър Елтън Джон опипал бодигарда си по чатала... (неволно) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дядо ви 17.09.2016 19:29:23 отговори + 10 0
То и гологлавия селяндур от Учиндол събра 70 000 идиота на Националния и кво от това ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Епа 17.09.2016 17:51:54 отговори + 8 0
Кви са тия бе?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 17.09.2016 17:48:45 отговори + 9 3
Направих си труда да погледна няколко клипа в тубата. В сравнение с тия БТР свирят ядрен пънк. Океан от скръб, сълзи и сополи, идеално за носталгици по Съветския съюз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".