Tarja Turunen признава във "Фрактура" защо рядко приема покани да пее на частни партита

26 фев 2016, 08:53 ч. 1222 / 6 4
пред./следв.

   На 28 февруари ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на DREAM THEATER, HACKTIVIST, MISS MAY I и RESURRECTION KINGS.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Tarja Turunen и ще бъде излъчен концерт на QUEEN с Adam Lambert. В интервюто финландската прима споделя кой е най-странният начин, по който феновете изразяват отдадеността си към нея, в какво е губила мотивация да продължи и за кой артист си мечтае да направи кавър на нейна песен. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха BEHEMOTH за феновете си.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с METALLICA, LINKIN PARK ще правят кавър на Adele, класическата песен ще бъде нa LYNYRD SKYNYRD, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на MADBALL през 2008 г. Клипове и концертни песни на AMON AMARTH, KILLING JOKE, BURY TOMORROW, Devin Townsend и PRIMAL FEAR също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 27.02.2016 00:26:08 отговори + 6 1
Епа я мисля, че ако се върне ще разцепят всичко живо и ще бъде най епичното събитие на века...Туомас не може да няма скътани песни за нея с които да избухнат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 27.02.2016 15:27:20 + 4 1
По-точно, ще е най-гнусното събиране на музиканти, за да завъртят едни пари... Аз поне като човек, обичащ ранния Nightwish, ще повърна ако има реюниън с Таря!
Изритаха я публично с отворено писмо до медиите и после - дай да се събереме отново, нищо лично... Настоящата ситуация е по-добра и за двете страни.
Таря си има сравнително успешна кариера, Nightwish продължават напред с най-откачената певица, появявала се в метъл сцената, така че полза от рев по миналото няма.
Да, и на мен ми сеще да не се беше случвал скандалът от 2005, а After Forever да са действаща банда, защото Туомас и компания определно не знаят как да използват Флор по начина, по който Сандер Гоманс или пък Ариен Лукасен могат, ама светът не е идеален.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 27.02.2016 16:14:35 + 0 5
Най-епичните събирания вече се случиха - Сабат и Гънс. Найтуиш са лилипути в сравнение с тях. А епично означава това - да е мега популярна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 26.02.2016 13:48:52 отговори + 11 3
Таря може за някой да е леля,тетка или безвъзвратно минало,но е безспорен факт-тя и Найтуиш бяха събитие,прекрасно съчетание и перфектна симфония,която никога повече и с никоя друга няма да се повтори!....Сигурно го осъзнават и Таря,и Томас, и другите,та затова,може би,и не правят опити за реюниън!Ясно им е,че никога повече няма да бъдат онова,което бяха и-така може би е по-добре-да си останем с онзи непомръкващ ореол и величие,което бяха някога! Мисля,че всеки опит СЕГА ще е само жалко подобие на онова някога........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".