AVANTASIA взеха трето място в германския конкурс за "Евровизия"

26 фев 2016, 09:36 ч. 955 / 6 4
пред./следв.

   Проектът на вокалиста на EDGUY Tobias SammetAVANTASIA - се класира на трето място в националната надпревара на Германия за конкурса "Евровизия 2016". Групата се представи със сингъла "Mystery Of A Blood Red Rose" от издадения си през януари актуален албум "Ghostlights". Общо 10 изпълнители се състезаваха да представляват Германия на конкурса. Победителка стана Jamie-Lee Kriewitz. Ето и изявата на AVANTASIA:

 

 

още за:

AvantasiaEurovision


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Саймондо 26.02.2016 16:59:49 отговори + 4 0
Изглежда странно, но не толкова, колкото Ер малък на Златния орфей преди години. А албума верно размазва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nicko 26.02.2016 15:07:20 отговори + 9 0
Покъртително добър албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 26.02.2016 12:48:02 отговори + 8 4
Хайде да си го кажа направо-тоя т.н.конкурс си е направо ПЕДЕРАСКА ИЗГЪЗИЦА на тотално изкудкудякалата изперкала т.н. обединена ГЕЙ-ропа!
На никой не му пука за тази класация и всички,които мислят със собствената си глава,приемат с присмехулна снизходителна усмивка т.н. победители!А иначе-Тобиас и рожбата му ЕЙВЪНТЕЙШИА все още са авангардни,уникални и на светлинни години от помията ГЕЙ-ровизия и всички подобни музикални изгъзици,измисляни от ПЕДАЛИ..........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 26.02.2016 09:40:19 отговори + 4 0
Уникални са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".