Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "Диема"

22 юли 2011, 08:20 ч. 248 / 5 1
пред./следв.
На 24 юли ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на CHROME DIVISION, SKINDRED и SEVI. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане родната банда THE A.X.E. PROJECT. Ще бъде представено новото DVD на DEF LEPPARD и ще бъде припомнено какво се случи на скорошното шоу на KATAKLYSM в България. Клипове и концертни песни на AMON AMARTH, THE GATHERING, SUICIDAL TENDENCIES, BLACK SABBATH, GUANO APES, LIMP BIZKIT, TRIVIUM, LAB FOR MADNESS, DEFTONES и GRДD също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


THE A.X.E. PROJECT 25.07.2011 21:41:27 отговори + 0 0
Не съм учаквал толкова яка бг палър метъл банда да излезе от България. Много успехи за напред. Съжелявам за правописните грешки, но съм пийнал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".