TESTAMENT планират да приключат записите за следващия си албум в края на ноември

15 юни 2015, 09:48 ч. 601 / 7 1
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на TESTAMENT Chuck Billy е заявил, че групата се надява да приключи записите за следващия си албум в края на ноември. "Имаме да допишем  пет или шест парчета. Щом се завърнем у дома (от турнето), веднага се залавяме за това. Обикновено записваме целия албум наведнъж, без да прекъсваме процеса с турне. Сега за пръв път правим пауза, защото получихме няколко много добри оферти за Европа. Турнето продължи десет седмици и се завръщаме у дома, готови веднага да довършим записите. Целта ни е да приключим около Деня на благодарността (последния четвъртък от ноември). След това тръгваме на обиколка в Южна Америка с CANNIBAL CORPSE."

   В края на април, в друго интервю, китаристът на TESTAMENT Eric Peterson заяви, че следващият албум на групата може да се очаква в началото на 2016 г. За продуцент на творбата най-вероятно ще бъде избран Andy Sneap, с когото вече е говорено за предстоящата работа.

   TESTAMENT са гостували два пъти у нас - на 25 август 2006 г. в Каварна и на 11 август 2014 г. в София.

 

tetament-live1

още за:

Testament


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


satanic psycho 666 15.06.2015 18:02:31 отговори + 0 1
Много го бавят тоя албум бе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".