TESTAMENT пускат песента "Native Blood" на Нюйоркската рок борса

3 дек 2014, 07:37 ч. 488 / 5 1
пред./следв.

   За първи път в своята история американските траш метъл класици TESTAMENT ви дават възможност да станете притежател на правата върху част от една от техните песни. Парчето е "Native Blood" от актуалния албуч на групата "Dark Roots Of Earth". В сътрудничество с Нюйоркската рок борса (New York Rock Exchange), групата ви предлага да си купите акции от песента. Така вие ще станете съпритежател на "Native Blood", заедно с Chuck BillyEric Peterson и останалите музиканти от бандата. Освен права върху парчето, ще получавате и др. награди като акционер. Закономерно - броят дялове от "Native Blood" ще бъде ограничен, така че ако искате да се включите - побързайте.




Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Уорън Бъфет 3.12.2014 07:48:22 отговори + 4 5
Представям си Кис, Металика, Бон Джови, etc. ако бяха направили такова нещо какъв вой щеше да настане. Но щом са Тестамент - всичко ще е ОК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".