"The Best Of The New Millenium" вечер в "The Black Lodge" на 25 февруари

22 фев 2016, 09:55 ч. 352 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Нов век, и не само! Точно така! На 25 февруари, в „The Black Lodge” ще си припомним кои бяха най-култовите жанрове и интересни групи, които заплениха душите на метъл обществото между 2000 и 2010 година. Вечерта „The New Millenium” ще ви предложи това: един период, който бе изпълнен с всевъзможни нови щуротии, но все пак имаше и нещо от изминалите десетилетия, за да не се предприема прекалено голям скок. Ще чуем интересни извадки от групи като Amon Amarh, Nightwish, Firewind, Rotting Christ, Lamb of God, August Burns Red, Deathstars и още доста други, които запазваме в тайна.

Началото ни е в 21:00 ч., вход свободен и томболата ни в 00:00 ч.

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".