Предстоящи събития в клуб "Live & Loud" през тази седмица

22 фев 2016, 09:51 ч. 647 / 7 1
пред./следв.

   Следва информация за предстоящите събития в софийския клуб "Live & Loud" за седмицата 22-28 февруари:

24.02.2016 – концерт на групите FOREVERMORE WHITESNAKE TRUBITE и 3MOTION. Вратите отварят в 20:00 ч, начало 21:00 ч., вход - 10 лв.
FOREVERMORE са силна, енергична и страстна трибют група на WHITESNAKE от Румъния. Те пристигат отново в София на 24 февруари за опустошителен концерт в клуб "Live & Loud". От българска страна, като съпорт група ще вземат участие атрактивните 3MOTION, които ще се появят за първи път на сцената на "Live & Loud" с интересен подбор от рок хитове за да нажижат атмосферата до появата на дългоочакваните FOREVERMORE.

25.02.2016 – концерт на групите SINOPTIK и NU ANCE. Вратите отварят в 20:00 ч, начало 21:30 ч., вход - 7 лв.
SINOPTIK - три генерации рокендрол наведнъж. Най-добрият микс от '60-тарски и съвременен рок. Непредвидимa и всепоглъщаща смес от сайкъделик рок, олдскул рок и диджитал стоунър. Те смесват мощта с красотата, ръмжащият звук на тежките китари с космическите звуци. Подгряващи на концерта ще бъдат младите алтернативни надежди NU ANCE.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ала бала 22.02.2016 10:37:51 отговори + 6 3
пълни глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".