THE DEVIL WEARS PRADA коментират във "Фрактура" защо съвременната музика става все по-тежка и агресивна

28 юли 2017, 09:07 ч. 948 / 7 1
пред./следв.

   На 30 юли ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ALTER BRIDGE, HALLATAR, SEVI, DAGOBA и SUICIDAL TENDENCIES.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Mike Hranica (THE DEVIL WEARS PRADA) и ще бъде представено новото концертно DVD на BULLET FOR MY VALENTINE. В интервюто вокалистът на американската банда споделя, че понякога го е срам, че е американец, кой съвет е трябвало да послушат като млади музиканти и защо сегашното поколение предпочита да слуша компилации, вместо цели албуми. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Kai Hansen (GAMMA RAY) за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c GUNS N' ROSES, KROKUS ще правят кавър на Neil Young, класическата песен ще бъде нa KREATOR, в "Exotic" ще бъдат представени CLOWD, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от германския фестивал "Wacken Open Air 2015". Клипове и концертни песни на Tarja Turunen, FLEESH, IN FLAMES, GREEN DAY и HATEBREED също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


siXXX 28.07.2017 22:05:48 отговори + 1 7
Щот не могат да свирят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".