THE DOORS снимат нов автобиографичен филм

28 май 2008, 17:05 ч. 248 / 4 4
пред./следв.
Членовете на легендарната група THE DOORS ще заснемат нов документален филм за съдбата на групата. Продукцията се очаква да бъде готова до шест месеца. Кийбордистът на групата Ray Manzarek призна за "Billboard", че новият прoект ще бъде "филм анти-Оливър Стоун". Според музиканта, Стоун е представил групата в едноименния биографичен филм от 1991 г. в различна светлина от действителната. Ролята на фронтмена на THE DOORS Jim Morrison тогава бе поверена на Вал Килмър (Val Kilmer). Новата продукция ще включва неиздаван досега снимков и видео материал на групата, а във филма ще участват и членовете на THE DOORS. "Това е целият смисъл. Да покажем нещо невиждано. Това е филм анти-Оливър Стоун. Това ще бъде иситинската история на The Doors", каза Ray Manzarek.

Източник: Avtora.com

още за:

The DoorsRay Manzarek


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kiske 29.05.2008 20:56:08 отговори + 0 0
Почивай в мир Джимбо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2008 23:53:57 отговори + 0 0
Как може да говориш така за тази велика група!!!! Винаги може да се изкара нещо ново и невиждано.
THE DOORS никога няма да умрат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 28.05.2008 22:04:14 отговори + 0 0
Рей МАЗНЯРЕК е решил да изкара още някоя кинта.Не им ли писна на тея да предъвкват едно е също от 30 години и да му вдигат кокалите на Морисън?Какво "нещо ново и невиждано!"могат да ни покажат още ,живите от Доорс?Каква още истинска история имат да разказват?По-добре да си напишат банковите сметки та останалите им живи фенове да им преведат по долар,и да мирясат най-сетне!Писна ми от Доорс,слънчеви хипарски истории,неразказани истини,кръгли очила,алкохолни вакханлии,ЛСД,и замъглено американско съзнание тип Керуак!Това е минало и е отдавна погребано.RIP. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2008 17:08:20 отговори + 0 0
Да видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".