THE FLYING DETACHMENT с клип на 360 градуса

1 фев 2017, 16:18 ч. 477 / 1 0
пред./следв.

   Софийската рок банда THE FLYING DETACHMENT пусна видеоклип на 360 градуса към чисто новото си парче "Resting the Bone". Клипът е заснет на живо в репетиционната на групата, по време на записите на дебютния ѝ албум. Дело е на екипа на "360 Videos" - нов сайт, който ще показва най-различни неща, заснети в 360 градуса, давайки възможност на зрителите сами да избират какво да виждат.

   THE FLYING DETACHMENT са на сцена от две години, като ядрото на групата идва от блус/рок бандата BOOZE BROTHERS. Момчетата вече участваха на няколко концерта, както и на "Wrong Fest", а в момента работят здраво върху дебютния си албум, който се очаква да излезе през идните месеци.

 

 

още за:

The Flying Detachment


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".