THE OFFSPRING имат дата за издаване на новия си албум...

8 фев 2021, 17:45 ч. 457 / 5 1
пред./следв.

   ...Но ще я обявят, когато лейбълът им позволи. Освен това, творбата е вече завършена, определени са нейното заглавие, имена на песните, избрана е обложка, но... към момента нищо от това не се разкрива. В момента музикантите полагат финалните щрихи по цялостната продукция.

   Все пак, има новина, доколкото през юни 2020 г. THE OFFSPRING заявиха, че работата по дългоочаквания им нов албум е "на пауза" заради пандемията от коронавируса. Друго, което знаем, е че наследникът на "Days Go By" от 2012-а ще бъде продуциран отново от Bob Rock. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

още за:

The Offspring


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kkk 8.02.2021 18:14:39 отговори + 5 9
Новина тип жълт вестник ?

Не бях срещал до сега такива в werock.bg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".