THE POMORIANS обявиха датите за предстоящото си турне

10 сеп 2009, 13:27 ч. 160 / 2 0
пред./следв.
След като наскоро стана ясно, че THE POMORIANS(настоящи и бивши членове на ARTERY) увеличават традиционния си престой в България поне до края на годината, групата вече действа на родна земя и гласи осемдневно турне в края на септември. За дестинация са избрани най-вече градове, в които до момента не са гостували нито THE POMORIANS, нито ARTERY, като комбинацията от дати е насочена към почти всички места в страната, където има подходящи условия за подобен тип клубни концерти. Поредицата от лайфове стартира на 18 септември от "КДК" - Хасково и приключва на 26-и във "Faces" - Габрово. Останалите места, през които ще преминат Поморийците са фестивала "Различният поглед" - Стара Загора, клубовете "La Playa" - Варна, "Soundgarden" - Русе, "Маската" - София, "Melon" - Велико Търново и "Петното" - Пловдив. Проектът ще бъде осъществен с подкрепата на "Строежа" и "Jack Daniel's". В рамките на деветте дни е предвидена една пауза - на 23 септември. Гостуванията във Варна и Русе (20-21.09 - неделя и понеделник) са съобразени с предстоящата серия от почивни дни, свързана с празника по случай Деня на независимостта - 22 септември. Цялото турне ще бъде съпровождано от "Extreme/Alternative Stroeja DJ Set" - комбинация от алтърнатив рок, ска, пънк, неометъл, хардкор, олдскуул хип-хоп, брит поп, ню уейв. Цените на билетите, които ще се продават единствено на място, ще бъдат със символична стойност - между 3 и 6 лв. Само в София, в клуб "Маската" - Студентски град, входът ще бъде 8 лв., като специално за случая THE POMORIANS са поканили за общ концерт WICKEDA. THE POMORIANS ще пътуват в тричленен състав, като към Янко Бреков (вокали, китара, бозуки) и Красимир Керкинов "Кемала" (бас, китара, бек-вокали), на барабани ще се присъедини Тихомир Люцканов, популярен от участието си в NECROMANCER и ранния състав на АРТЕРИЯ.

още за:

The Pomorians


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".