THE POMORIANS с три концерта в България в следващите дни

25 ное 2009, 14:46 ч. 126 / 4 3
пред./следв.
THE POMORIANS, които направиха силно представяне в осем български града в края на септември, ще изнесат още три шоута у нас в близките дни. Освен това, групата работи по нов албум, като същевременно през последната седмица фронтменът Янко Бреков записа участие в няколко големи концерта с ARTERY в Холандия. Допълнителна новина е, че формацията подготвя съвместно турне с УИКЕДА около Коледа, подробностите за което ще станат ясни съвсем скоро. Сега триото ще направи последователни концерти на 27 ноември, петък, в Стара Загора - клуб "Jam", 28-и, събота, в Пловдив - клуб "Петното" и 1 декември, вторник, в София - клуб "Маската". Билети ще се продават само на място, като в първия град те ще бъдат на цена от 5 лв., а в останалите два - 7 лв. Лайвът на 1 декември в София ще бъде по повод рождения ден на "Маската", като специално за него организаторите съобщават, че началото на концертната част ще бъде след 00 ч., съобразявайки се с традиционната си програма и голямото събитие по-рано същата вечер в зала "Универсиада", където хедлайнъри са КОНТРОЛ и KULTUR SHOCK.

още за:

The Pomorians


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 25.11.2009 20:37:17 отговори + 0 0
в Роял навремето имаше редовно концерти ... не само на Revenge .. и докато беше като ресторант правиха концерти, и после като беше като бар, пак имаше концерти .. ама тогава собственика на мястото си го държеше, и нямаше как да има проблем със собствениците за шума, а сега е под наем, и е по-различно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LostSoul 25.11.2009 15:49:44 отговори + 0 0
Абе аз наскоро бях в въпросния "Роял", и първи впечатления чат пат биваха. интересно къде ще го направят, че не ми се видя много голямо, пък един приятел преди 5 6 години ходил там на първия концерт на Ревендж като цяло в Бургас, или нещо такова...пусти алкохол не помним. А иначе ако свирят ще е КУЛТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 25.11.2009 15:00:00 отговори + 0 0
аз преди 2 дни чух че и в Бургас в Club Royale ще се появят .. ама забравих кога точно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".