THE RESISTANCE за отменения си концерт: "Katrin Music" са измамници"

6 ное 2015, 08:47 ч. 1522 / 7 5
пред./следв.

   По-рано тази сутрин ви съобщихме за отмяната на планирания за утре, 7 ноември, концерт на шведската група THE RESISTANCE в София. Късно снощи самата банда е публикувала в профила си във "Фейсбук" изявление по повода, в което обвинява българския организатор, "Katrin Music", в лъжи и измама. Ето какво гласи съобщението:

Наистина съжаляваме, че трябва да обявим, че още един концерт е отменен, този път заради некомпетентност и липса на професионализъм. Промоутърите ("Katrin Music") се съгласиха с договора, но не можаха да го изпълнят и просто го нарушиха. След лъжи и още лъжи ние стигнахме до извода, че "Katrin Music" са просто измамници. Трябваше да получим самолетните билети миналия петък, но това не се случи и тази вечер [5 ноември] получихме имейл от "Katrin Music" с молба да отложим концерта за 21 ноември, но не можем да работим с толкова непрофесионален промоутър, надявайки се билетите и т. н. да бъдат уредени, това е неприемливо. Направихме всичко възможно събитието да се случи. Концертът беше уговорен през юли и това трябваше да даде предостатъчно време (4 месеца) договорът да бъде изпълнен, така че за нас няма друг вариант освен да отменим шоуто в София.

Съжаляваме за тези, които са планирали да посетят концерта на 7 ноември, тази събота, наистина очаквахме с нетърпение да свирим, но това е извън нашия контрол.

Ако сте платили за билети предварително, трябва да поискате парите си обратно сега!

Жалко е все още да има такъв тип промоутъри и дори, че им е позволено да съществуват.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Donkey_Cock 6.11.2015 13:30:39 отговори + 5 0
Преди да организираш концерт си правиш сметка колко души горе долу биха отишли на дадената банда. Тия искали 5000 евро хонорар + самолетни билети!!! И как точно ще ги избиеш тия пари с банда като The Resistance?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 6.11.2015 13:17:05 отговори + 9 0
Жива да не бях! Penka Music is next! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mi..... 6.11.2015 11:03:46 отговори + 11 1
Работата с тия Катрин беше ясна още от самото начало.

Айде, катринци, скривайте се докато е време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 6.11.2015 09:29:18 отговори + 11 5
Да чакаме и Malevolent Creation & Grave да отпадне предполагам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Изумен 6.11.2015 09:16:57 отговори + 19 1
Да бе, верно ли?
А аз си мислех, че промоутър с огромни претенции и нулев опит няма как да бъде некоректен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".