THE REVENGE PROJECT представят новия си албум с концерт в София на 7 май

26 мар 2022, 08:28 ч. 811 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

The Revenge Project е една от най-значимите български метъл банди завинаги. Тази година бургазлии празнуват 20 активни години на сцена и 22 от официалното създаване на бандата. Събитието ще се отбележи подобаващо с чисто нов албум, който е шестият дългосвирещ запис на момчетата. За нас, Perfect Storm Events, е чест да бъдем част от от организацията на този концерт.

Заповядайте да отбележим заедно излизането на The Bequest Of The Damned.

Специални гости на събитието ще бъдат софийската дет метъл хайка Проказа, които съвсем скоро издадоха новото си EP -  Despicable Forms Of Life.

И, за да бъде пълна картинката, новата генерация чист класически дет метъл - Certain Demise.

Вход: 15 лв.
Начало: 19:30 ч.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 26.03.2022 10:55:13 отговори + 13 1
Ето това е - новините вече не са за отменени концерти, а за предстоящи концерти. А като става дума за готини наши групи е още по-хубаво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 27.03.2022 13:34:44 + 4 0
Има някакъв ********, който не се кефи на предстоящи концерти. Дреме ни на дедовия - нали, Анжелке Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".