SABATON издават симфонична версия на "The War to End All Wars" през май

26 мар 2022, 08:19 ч. 834 / 13 0
пред./следв.

   Шведската пауър метъл банда SABATON издаде десетия си дългосвирещ студиен албум на 4 март. Творбата е озаглавена "The War to End All Wars" и се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

   В творбата най-сетне квинтетът записа и дългоочакваната песен, свързана с героичните подвизи на българската армия в миналото. Парчето "The Valley Of Death" е посветено на Битката при Дойран/Дойранската епопея, с която за пореден път в началото на 20 век бойците на нашата държава извършват подвиг след подвиг.

   На 6 май квинтетът ще издаде "The Symphony to End All Wars" - "саундтрак интерпретация" на албума или по-точно - симфонична/оркестрална версия на композициите от диска. Ще се предлага и "Black Single" на винил и "Winter Wind Single" в ограничен до 1500 бройки тираж. Списъкът с песни е както следва:

01. Sarajevo (Symphonic Version)
02. Storm Troopers (Symphonic Version)
03. Dreadnought (Symphonic Version)
04. The Unkillable Soldier (Symphonic Version)
05. Soldier Of Heaven (Symphonic Version)
06. Hellfighters (Symphonic Version)
07. Race To The Sea (Symponic Version)
08. Lady Of The Dark (Symphonic Version)
09. The Valley Of Death (Symphonic Version)
10. Christmas Truce (Symphonic Version)
11. Versailles (Symphonic Version)


   Както знаете, това лято SABATON ще гостуват у нас като хедлайнъри на последния фен от фестивала "Hills of Rock 2022", който ще се проведе между 21 и 23 юли в Гребния канал в гр. Пловдив

 

още за:

Sabaton


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".