THE RODS издават нов албум през май

8 апр 2011, 20:09 ч. 162 / 1 2
пред./следв.
Класическата банда от Ню Йорк THE RODS, в която участват David "Rock" Feinstein (китара/вокали), Garry Bordonaro (бас/вокали) и Carl Canedy (ударни/вокали), ще издаде седмия си студиен албум "Vengeance" на 24 май чрез "Niji Entertainment Group". Творбата трябваше да се появи първо на 24-и, после на 29 март, но бе отложена. Ето списъка с песни и обложката:
01. Raise Some Hell
02. I Just Wanna Rock
03. Rebels Highway
04. Ride Free Or Die
05. The Code (feat. Ronnie James Dio)
06. Livin' Outside The Law
07. Let It Ripp
08. Fight Fire With Fire
09. Madman
10. Runnin Wild
11. Vengeance
   В миналото RODS са откривали концертите на легенди като IRON MAIDEN, TWISTED SISTER, JUDAS PRIEST, Ozzy Osbourne, SCORPIONS и RAINBOW, а през 80-те групата има хедлайнинг турне, на което съпорт са тогава неизвестните.... METALLICA...

още за:

The Rods


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tap vapros 12.04.2011 09:38:22 отговори + 0 0
Този Feinstein дали не е оня от ELF на DIO? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 8.04.2011 23:26:01 отговори + 0 0
това е новина заради ,която почти всеки ден влизам в сайта.този албум непременно трява да влезе в колекцията ми на оригинален диск,както се случи и със самостоятелния албум на Дейвид от миналата година,за което благодаря на момчетата от Уизард.що се отнася до групата тя има още купища достойнства не само като цяло,но и персонално.прави ми впечатление,че при толкова новини,които се публикуват тук за the rods не прочетох нито един коментар при толкова отракани и устати професори и академици за една от най-значимите групи.а може би така е по-добре.благодаря на Метал КАтахизис за всички тези да не казвам системни,но редовни новини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".