THE RODS издават нов албум с песен, в която гостува Ronnie James Dio

6 яну 2011, 08:49 ч. 212 / 1 2
пред./следв.
THE RODS ще издадат нов албум, озаглавен "Vengeance", на 15 март. Първият сингъл от него е песента "The Code", в която с гост-вокали участва починалият през м. май миналата година легендарен вокалист Ronnie James Dio. Това е (още) едно от последните парчета, в които Ronnie пее преди смъртта си. В THE RODS участва братовчедът на Dio - David "Rock" Feinstein.

Благодарности на: Росен


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 6.01.2011 22:34:20 отговори + 0 0
ето заради такива новини влизам в този сайт непрекъснато.първо албума на Дейвид който е истински the rods албум и който вече поръчах.та като се има предвид,че там гости са и Карл Кенеди и Гари Бордонаро,се надявам че и сега звездното трио ще е в оригинал и ще даде нещо абсолютно безкомпромисно на феновете си.така че аз пак ще поръчвам без да се замислям като се има предвид цялата безупречна дискография на the rods така и всички странични проекти на Дейвид(до които съм успял да се добера),които също са меко казано блестящи.благодаря както за тази новина,така и за всички останали новини относно тази ВЕЛИКА група и нейните членове.браво!!!LET THEM EAT METAL!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 6.01.2011 21:09:37 отговори + 0 0
ROCK WARRIORS!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".