THE SISTERS OF MERCY ще издадат винилов бокс-сет на 1 септември

13 юли 2017, 08:46 ч. 460 / 5 1
пред./следв.

   Това лято THE SISTERS OF MERCY продължават да представят различните ери от дискографията си с нов бокс-сет, фокусиращ се върху ранните години на групата, както и последните им официално издадени студийни записи.

   Бокс-сетът "Some Girls Wander By Mistake" включва четири 180-грамови плочи. Ремастерираната музика ще бъде достъпна и в дигитален вариант. THE SISTERS OF MERCY, водени от създателя си Andrew Eldritch, ще направят и турне в Европа през лятото.

   Оригинално издадена през 1992 г., двойната компилация "Some Girls Wander By Mistake" проследява първите години на групата и издигането им до култова банда. Името на колекцията идва от текста на "Teachers" на Leonard Cohen, песен, която THE SISTERS OF MERCY често изпълняват на концерти. "Teachers" е част от албума, в който е включена песента "Sisters of Mercy", която вдъхновява името на групата.

   "Some Girls Wander By Mistake" ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".


Траклист:
Side One
01. Alice
02. Floorshow
03. Phantom
04. 1969

Side Two
01. Kiss The Carpet
02. Lights
03. Valentine
04. Fix
05. Burn
06. Kiss The Carpet – Reprise

Side Three
01. Temple Of Love – Extended Version 1983
02. Heartland
03. Gimme Shelter

Side Four
01. The Damage Done
02. Watch
03. Home Of The Hit-Men
04. Body Electric
05. Adrenochrome
06. Anaconda

Temple of Love (12)
Side One
01. Temple Of Love – Touched by the Hands of Ofra Haza

Side Two
01. Vision Thing – Canadian Club Remix

Under The Gun (12)
Side One
01. Under The Gun – Metropolis Mix

Side Two
01. Alice – 1993 Version
02. Under The Gun – Jutland Mix

 

още за:

The Sisters Of Mercy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 13.07.2017 11:16:05 отговори + 4 0
Е като не можеш над 20 години да направиш и една нова песен правиш бокссетове ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".