Ясен е пълният списък с групите за "Sea Of Black Festival 2017"

13 юли 2017, 13:21 ч. 2456 / 9 4
пред./следв.

   Организаторите на фестивала "Sea Of Black" обявиха окончателния лайнъп за тазгодишното издание на събитието. Специални гости ще бъдат дет метъл класиците от Холандия SINISTER. Другата чуждестранна банда е MARTYRIUM от Малта. От българска страна ще свирят HECKTIC от София, които спечелиха ко-хедлайнърската си позиция на "WOA Metal Battle Bulgaria 2017". Представители на столицата също са SCUMLINE, WARSCUM и SHAMBLESS. Ще участват още DRIVE YOUR LIFE от Варна, както и бургаските групи SATANIC HATRED и А-КЪЩИ ДЖУДЖЕТА.

   Фестивалът ще се проведе по традиция в летния театър на Бургас на 5 август. Входът е свободен.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Блекметалис 14.07.2017 08:16:14 отговори + 0 1
Werock, не беше ли WOA Metal Battle Bulgaria? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 13.07.2017 14:39:17 отговори + 2 1
Martyrium са ми доста интересни да ги гледам, но за щастие ще посетят и столицата на "Autumn Souls of Sofia", че Бургас ми е далечко. Слушах EP-то на Satanic Hatred и ми хареса много, дано продължават само така и след време да ги видим и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sea Of Black 13.07.2017 13:29:48 отговори + 5 3
Да живее Бабата!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димитър Благоев 13.07.2017 13:32:36 + 2 5
А Дядото? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".