THE TOP STOPPERS и COOL DEN ще свирят преди DUBIOZA KOLEKTIV на 5 юли в София

28 юни 2023, 10:45 ч. 424 / 12 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дни преди концерта им в София:

Песен на Dubioza Kolektiv открива новия сезон на хитовия сериал „What We Do In The Shadows“

THE TOP STOPPERS и COOL DEN се качват на сцената в Арена София, Столичен Колодрум на 5 юли като част от хедлайн концерта на Dubioza Kolektiv

Остават броени дни до мащабния хедлайн концерт на любимата босненска група на България, DUBIOZA KOLEKTIV, на 5 юли 2023 г. на откритата сцена на Aрена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина по покана на Строежа и Fest Team. Българските участници на концерта са THE TOP STOPPERS и COOLDEN.

Само седмица преди гостуването им у нас, групата се похвали с новината, че големият им хит „U.S.A.“ е песента, която анонсира новия, пети сезон на многократно награждавания сериал „Какво правим в сенките“.

„What We Do In The Shadows“ трейлър за петия сезон

„I am from Bosnia, take me to America, I really want to see Statue of Liberty, I can no longer wait, take me to United States, Take me to Golden Gate, I will assimilate“ е началната строфа на песента на Dubioza, която звучи в трейлъра на петия сезон на мегапопулярната комедия на ужасите за вампири, които решават да се установят в Ню Йорк. „What We Do In The Shadows“ е огромен телевизионен хит, особено оценен за кастинга и сценария, който в четирите си сезона събра цели 17 номинации за "Еми", включително тези в категорията "Изключителен комедиен сериал“. Най-известният в света телевизионен и филмов портал IMDB му даде високата оценка 8.6, а в Rotten Tomatoes рейтингът е почти перфектните 98%. Премиерата на новия, пети сезон е на 13 юли 2023 г.

В годината, в която Dubioza Kolektiv отбелязва 20 години на сцена, една от най-популярните им песни отново излиза на преден план. Сингълът „U.S.A.“ от албума „Wild Wild East“, има повече от 18 милиона гледания в You Tube.

В тур календара на Dubioza Kolektiv в момента има 27 дати, сред които България, Франция, Чехия, Испания, Чехия, Полша, Словакия, Австрия, Люксембург, Швейцария и далечно Мексико, както и няколко концерта в страните от региона.

Организаторите от българска страна избраха две любими и креативни подгряващи банди да се погрижат за настроението на публиката преди хедлайнерите да излязат на сцената. THE TOP STOPPERS, хип-хоп групата с непринудена увереност и смела енергия, съществува от 2010. Заразителните им ритми и лирично майсторство са безспорно част от ритъма на лятото. Към тях се присъединяват и COOLDEN – нашумялата млада банда, която свири „песни за хората“. Непокорни младежи, които правят музика на български език, която резонира с настроенията на публиката и ги кара да танцуват.

Билети за концерта все още има в мрежата на ticketstation.bg. А събитието във Фейсбук е тук: https://fb.me/e/29amjwVal.

 

dubioza



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".