THE WINERY DOGS с подробности за предстоящия си албум

13 авг 2015, 18:07 ч. 390 / 1 0
пред./следв.

   THE WINERY DOGS - суперпроектът, в който участват Mike Portnoy (DREAM THEATER, AVENGED SEVENFOLD, ADRENALINE MOB), Billy Sheehan (MR. BIG) и Richie Kotzen (MR. BIG, POISON), ще издаде новия си албум, наречен "Hot Streak", на 2 октомври чрез "Loud & Proud Records", дистрибутиран от "RED" (поделение на "Sony Music Entertainment") в САЩ, а чрез "earMUSIC" в останалите държави.

   Дискът ще е предшестван от излизането на сингъл от него - песента "Oblivion", която ще бъде пусната по радиото на 25 август. През ноември се предвижда албумът да излезе и на двоен винил.

   По-долу може да видите обложката и списъка с песни на предстоящата творба.

01. Oblivion
02. Captain Love
03. Hot Streak
04. How Long
05. Empire
06. Fire
07. Ghost Town
08. The Bridge
09. War Machine
10. Spiral
11. Devil You Know
12. Think It Over
13. The Lamb

 

the-winery-dogs-2015-hot-streak

 

още за:

The Winery Dogs


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".