THERION приключиха работата по новия си албум

28 апр 2010, 08:04 ч. 212 / 6 5
пред./следв.
THERION са готови с новия си студиен албум "Sitra Ahra". Материалът е вече миксиран от Lennart Ostlund (LED ZEPPELIN, ABBA), от утре започва мастерирането. Записани са 13 песни, но не е сигурно дали всички те ще влязат във финалната версия на творбата. Очаква се дискът да излезе към края на годината.
   Както знаете - THERION ще изнесат дългоочаквания си първи концерт в България на 18 ноември в зала "Христо Ботев", София, заедно с LOCH VOSTOK и LEPROUS (поръчай билет онлайн).

още за:

Therion


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


usurper 28.04.2010 16:12:33 отговори + 0 0
Като обявиха концерта имаше една застраховка от страна на организаторите, че може и да не е там концерта, според хората явно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2010 15:48:06 отговори + 0 0
Theron са ми любима банда, но в Христо Ботев вече не стъпвам -закон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 28.04.2010 11:34:46 отговори + 0 0
Да, жалко, че Матс Левън вече не е с групата, защото гласът му ми е любим. Но пък аз имам доверие на Кристофър и чакам с нетърпение и този нов албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.04.2010 09:53:01 отговори + 0 0
Като се има предвид, че с почти всеки албум правят малко или много завой и сега съм подготвен за изненада... даже ми е трудно да кажа дали накой албум е по-добър от друг, сам го каза, просто са различни. Единственото, което знам със сигурност е, че както в албума, така и на концерта ще ми липсва Матс Левен :/ Абе чакаме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 28.04.2010 09:13:41 отговори + 0 0
как искам "стилов завой".не че последният е лош,ама Symphony Masses - Ho Drakon Ho Megas,Lepaca Kliffoth,Theli,Vovin,Deggial и Lemuria,колкото и различни да са,ми харесват много повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".