THERION работят по "грандиозен" нов албум

20 ное 2009, 09:17 ч. 287 / 5 5
пред./следв.
THERION съобщават, че напредват със записите на новия си албум. Както винаги, групата ще пази в тайна по-голямата част от процеса, но сега лидерът Christofer Johnsson разкрива малко подробности: Бандата е построила ново студио, в което ще бъдат направени по-голяма част от записите. Останалата работа и миксирането ще се извършат в "легендарно студио", чието име не се споменава. Феновете трябва да очакват "нещо грандиозно по стандартите на THERION". Записите ще продължат до края на годината, а вероятно и през януари 2010 г. На този етап - това е всичката налична информация. През май THERION анонсираха присъединяването на певеца Thomas Vikstrom (екс-CANDLEMASS) като постоянен член на групата.

още за:

Therion


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


damageplan 20.11.2009 17:36:38 отговори + 0 0
@bateharo кога THERION не са правили грандиозни албуми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елмар 20.11.2009 16:16:23 отговори + 0 0
Какво да кажа, ако свирят в НДК, най-много да я съборят)

Изключителни музиканти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 20.11.2009 13:10:44 отговори + 0 0
Ако това стане с НДК, ще стане наистина много яко! И аз съм "за". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2009 10:52:45 отговори + 0 0
Е това наистина е уникална група! Нямам търпение да чуя какво са сътворили.
А една от "пионерските" ми мечти е да гледам концерт на THERION в зала 1 на НДК.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 20.11.2009 09:25:17 отговори + 0 0
мхм,дано наистина е "грандиозен",както те сами го наричат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".