THIN LIZZY ще влязат в студио на 25 юни

24 юни 2012, 18:42 ч. 323 / 7 1
пред./следв.
Китаристът на THIN LIZZY Damon Johnson съобщава, че той и колегите му ще влязат в студио утре, 25 юни, за да започнат записи за предстоящ нов албум на реинкарнацията на легендарната група. В скорошно интервю настоящият фронтмен на бандата Ricky Warwick заявява, че ще бъде издаден само материал, за който музикантите са сигурни, че може да отговори на очакванията на феновете.
Thin Lizzy

още за:

Thin Lizzy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.06.2012 22:32:26 отговори + 0 0
Аз лично очаквам новия албум с нетърпение. Ricky Warwick е голям глас, почитател съм още от времето на Almighty. Но все пак не само глас е нужен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".