THY ART IS MURDER издават албума "Human Target" през юли, вижте видеото към заглавната песен

26 апр 2019, 16:23 ч. 458 / 5 0
пред./следв.

  Австралийската деткор група THY ART IS MURDER ще издаде новия си, пети студиен албум това лято. Дискът е озаглавен "Human Target" и ще се появи на музикалния пазар на 26 юли чрез "Nuclear Blast".

  Творбата е записана с продуцента Will Putney (BODY COUNT, NORTHLANE, THE AMITY AFFLICTION), който е дългогодишен сътрудник на музикантите. Will е отговорен и за миксирането и мастерирането на песните, а обложката е дело на Eliran Kantor (HATEBREED, TESTAMENT, ICED EARTH, SODOM).

  По-долу може да видите траклиста и обложката на изданието, както и да гледате официалния видеоклип към заглавното парче от албума. Видеото е режисирано от Thomas Savage.

01. Human Target
02. New Gods
03. Death Squad Anthem
04. Make America Hate Again
05. Eternal Suffering
06. Welcome Oblivion
07. Atonement
08. Voyeurs Into Death
09. Eye For An Eye
10. Chemical Christ

  В концертната история на THY ART IS MURDER влиза и едно гостуване в България. Събитието се осъществи на 3 юли 2018 г. в столичния клуб "Mixtape 5" по покана на "Wrong Events".


още за:

Thy Art Is Murder


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".