Tim Lambesis е развил гинекомастия поради небрежно отношение в затвора, завежда дело

23 сеп 2016, 10:11 ч. 1172 / 8 6
пред./следв.

   През май 2014 г. фронтменът на AS I LAY DYING Tim Lambesis получи ефективна присъда от 6 години затвор за опит за организиране на убийството на съпругата си. Една от основните версии за това негово деяние бе, че музикантът е станал психически нестабилен след вманиачаването си по фитнеса и злоупотребата с анаболни стероиди.

   По време на предварителното задържане на Lambesis той е представил на властите рецепта за медикамент, който му е необходим, за да предпази гърдите си от гинекомастия. Това е страничен ефект в следствие употребата на анаболи, при който заради хормонални промени мъжете развиват гърди, подобни на женските. Tim не е получавал нужното му лекарство около два месеца в затвора, поради което в момента страда от гинекомастия. Сега той е завел дело срещу властите с иск за 35 млн. долара обезщетение. Според Lambesis, гинекомастията ще навреди на кариерата му много повече от присъдата за заговор за убийство. Това би повлияло както на изявите му на живо пред публика, така и на способността му да свири на китара, което би било болезнено заради свръхразвитите му млечни жлези. 

   Делото ще се гледа след около 11 месеца - на 8 август 2017 г.

 

lambesis-chains

още за:

Tim Lambesis


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 23.09.2016 23:10:37 отговори + 8 2
Той за това е искал да се отърве от жена си. Понеже си има собствени цици вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 26.09.2016 09:32:17 + 1 0
Вече? И ги има след като е влезнал в затвора за опита за убийство. Хронологията на събитията мнооого ти е избягала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 23.09.2016 16:11:33 отговори + 3 13
От женчовци кво друго да очаква човек.
Поне развеселява съкилийниците си.
Може да им прави турски чикий с циците си.Хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 23.09.2016 11:10:02 отговори + 8 1
Верно - пандиз, цици, ама издаде албум на другия му проект Austrian Death Machine от килията. Значи не е чак толкова зле. Па ако осъди и властта за тия кинти... Пей, сърце! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 23.09.2016 10:16:44 отговори + 19 0
Какъв парадокс! Ставаш мачо фитнес маниак. Искаш да убиеш жена си. Хващат те, осъждат те, а в затвора самия ти ставаш жена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 23.09.2016 11:11:38 + 14 0
Да се поправя. Не парадокс, а Ирония на Съдбата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".