Tim "Ripper" Owens: "Имах нужда да напусна ICED EARTH"

20 дек 2007, 08:17 ч. 184 / 3 5
пред./следв.
Вече бившият вокалист на ICED EARTH Tim "Ripper" Owens е изпратил официално изявление до Blabbermouth.net по повод отстраняването му от бандата след завръщането там на Matt Barlow.

   Преди всичко, Tim желае на Jon Schaffer и останалите момчета от ICED EARTH много успехи, а по повод напускането си вокалистът коментира, че то не е станало в точно подходящото време, две седмици преди Коледа. От друга страна, той наистина иска да продължи напред и да се занимава повече с BEYOND FEAR и други проекти. Според Owens "Всичко се случва с причина и това (напускането на ICED EARTH) е нещо, от което е имал нужда. От тук нататък певецът желае да бъде оставен на спокойствие и за него ICED EARTH е в миналото, като той повече няма да обсъжда групата.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.12.2007 17:26:02 отговори + 1 0
Групата преди Тим е супер - ти си трай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 20.12.2007 16:18:59 отговори + 0 1
Не че много ми е работа да коментирам точно тая група,но все пак да попитам.А какво толкова имаха тея момци като добро творчество в периода преди Тим?Не че с него добавиха нещо повече от 2-3 песни дето стават!Тъй че май излишно често се пускат новини за тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 20.12.2007 13:43:06 отговори + 0 1
Tim Owens е нещо повече от Iced Earth - стандартна, банална и скучна метъл група. Макар че и неговият глас не е кой знае колко интересен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lafonten 20.12.2007 11:40:58 отговори + 0 0
Баснята за лисицата и киселото грозде в действие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.12.2007 10:25:28 отговори + 0 0
Мачкай, Тим! Само напред! Чакаме нов албум с Beyond Fear! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".