Tim "Ripper" Owens разказва повече за раздялата с ICED EARTH

13 яну 2008, 10:50 ч. 203 / 3 6
пред./следв.
Вокалистът Tim "Ripper" Owens е споделил пред Eddie Trunk в неговото радиошоу подробности за раздялата си с ICED EARTH в края на миналата година. Tim е бил на път и след прибирането в дома си е получил имейл от Jon Schaffer, с който му е било съобщено, че вече не е в бандата. Минути след това е започнал да получава и първите писма и телефонни обаждания от свои приятели, които вече са знаели новината. Всичко това - две седмици преди Коледа и Новогодишните празници. След като е обмислил ситуацията, певецът е стигнал до извода, че така или иначе е било време да си тръгне от ICED, но продължава да смята, че това не е бил правилният начин.
   За сравнение, при раздялата си с JUDAS PRIEST, Owens разкрива, че всичко е било направено професионално и както трябва, включително получаването на финансово обезщетение, което да му помогне да стъпи на крака.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 14.01.2008 17:35:12 отговори + 0 0
Все пак това е версията на Owens. Може да не е това истината, или след някое зверско напиване да не помни защо се отнасят така с него. Все пак рок&рол начина на живот си казва думата навсякъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 14.01.2008 15:31:20 отговори + 0 2
Iced Earth наистина са големи боклуци.По много немъжки (да не кажа педерастки) начин са съобщили на Ripper. Не ме кефи тая банда и само заради Ripper горе долу се понасяше.Оня глупак Матю да го бяха гръмнали талибаните. Баси и тъпака да ходи в Авганистан. Тоя не е никакъв музикант щом предпочита войната пред изкуството. Дано пак да терористи да треснат САЩ и той пак да се направи на Рамбо. Желая нещастие на Iced и успехи в бъдещите начинания на Ripper Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2008 14:16:16 отговори + 0 2
iced earth са нещастници и единствените им яки албуми бяха с Ripperа, който към момента е един от най-силните вокалисти в съвременната сцена.сега поне ще се отдаде на Beyond Fear и ще падат глави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2008 20:10:52 отговори + 0 0
Абе дрън дрън бедни били. Таратанци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 13.01.2008 14:57:01 отговори + 0 0
В сравнение с Роб Халфорд е по-беден от църковна мишка))
Iced Earth бяха много зле с Рипър!
Дано с Матю да се завърнат към по-добрите си времена!
П.С. Лично мнение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.01.2008 11:54:41 отговори + 0 0
А че той е мноо беден нали и не може да стъпи на крака!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".