Tim "Ripper" Owens казва, че ще запише албум с Geoff Tate и Blaze Bayley

30 окт 2016, 09:20 ч. 632 / 6 2
пред./следв.

   В скорошно интервю бившият вокалист на JUDAS PRIEST Tim "Ripper" Owens говори за плановете на съвместния проект с други две известни имена от рок сцената - Geoff Tate (екс-QUEENSRYCHE) и Blaze Bayley (екс-IRON MAIDEN). Обединени под името "Trinity" тримата ще направят малко турне в САЩ през следващия месец. Owens казва, че певците ще изнесат още концерти догодина, а също така планират и да запишат съвместен албум. Повече подробности засега не са известни.

   В същото интервю Tim заявява, че печели повече пари като соло изпълнител, отколкото е получавал като фронтмен на легендарните JUDAS PRIEST.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


R.I.P. 30.10.2016 16:32:10 отговори + 1 7
Триединство за тройна печалба - по задънени клубове с по 100-тина човека публика. Тримата низвергнати - докоснали се до величието и пропаднали в небитието. Количеството може и да привлече някакво смътно внимание, но както обикновено не ще компенсира липсата на качество. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 30.10.2016 21:55:21 + 7 0
Не е нужно да си дори полуидиот за да си наясно, че като делиш на 3 печалбата не е тройна а 1/3.
Какво ще е качеството звездите ли ти го говорят? А може би тези тримата трябва да спрат изобщо да се занимават с музика, след като на велика личност като теб това не и харесва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".