Timo Tolkki не одобрява останалите членове на STRATOVARIUS да използват името на бандата

23 окт 2008, 17:06 ч. 235 / 7 6
пред./следв.
През август останалите членове на STRATOVARIUS анонсираха присъединяването на китариста Matias Kupiainen към тях, който да заеме мястото на напусналия Timo Tolkki, а по-рано вече бившият лидер на групата официално предаде правата върху й на Timo Kotipelto, Jens Johansson, Lauri Porra и Jorg Michael. Днес се появи информация, че STRATOVARIUS в новия си вид са започнали работа по бъдещ албум, като са насрочени и първите концерти на реформираната банда.
   В отговор, Timo Tolkki заявява, че според него това не е правилно. С предаването на правата, той е искал да прекъсне всички връзки с бившите си колеги, а също така да им предостави възможността да се възползват от вече издадените от името на STRATOVARIUS дискове. Но това не е било нито подарък, нито благословия Kotipelto и компания да продължат дейността си като STRATOVARIUS.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ronnie 26.10.2008 16:22:41 отговори + 0 0
Айде, почна новият сезон на сериала... Уж се разделиха по живо, по здраво, а сега пак някакви простотии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не фен на Tolkki 24.10.2008 14:59:12 отговори + 0 0
Няма да засягам вкусове /музикални/ и пр., ама тоя Толки е ебати царя. Само врънка и дрънка, ми вземи направи нещо. Като си музикант, направи музика /с нея се изкажи/, ако можеш!!! Като не можеш, тракаш простотии в пространството и товариш личния състав на феновете! Продадеш 2-3 албума /примерно/ и все едно си хванал Господ за шлифера. Така не бива, който може да привлече сподвижници, го прави с това, което умее, който не, ръси прах за популярност!!!Добър музикант, но изграден медиен дилетант!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 24.10.2008 11:49:18 отговори + 0 0
Нещо не разбрах добре май... Уж им дал правата, пък сега не им ги бил дал... Абе сапуниади, да. Старият Стратовариус си беше иначе много яка група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.10.2008 19:21:45 отговори + 0 0
еиииииииииииииииииииии обичам го тоя палячо
докога ли че ни весели и забавлявува
и аз те ай лав ю тимо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пак ли? 23.10.2008 19:06:58 отговори + 0 0
Оффф, аман от тоя и от циркаджийските му изпълнения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Агентът-Провокатор 23.10.2008 18:02:20 отговори + 0 0
Ами, сапунадата продължава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".