Timo Tolkki създава проекта REVOLUTION RENAISSANCE

27 мар 2008, 14:57 ч. 228 / 9 2
пред./следв.
В последния брой на финландското списание "Soundi" лидерът на STRATOVARIUS Timo Tolkki разкрива, че е създал нова група, наречена REVOLUTION RENAISSANCE. Счита се, че това е било работното заглавие на новия албум на STRATOVARIUS, а дебютното CD на бандата ще включва гост-участия на Michael Kiske (вокали; екс-HELLOWEEN), Pasi Rantanen (вокали; THUNDERSTONE), Mirka Rantanen (ударни; THUNDERSTONE), Pasi Heikkila (бас; 45 DEGREE WOMAN) и Tobias Sammet (вокали; EDGUY). Творбата може да се очаква през лятото от "Frontiers Records", а според Tolkki музиката в нея е пауър метъл в стила на считания за изключителен албум на STRATOVARIUS от 1997 г. "Visions".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.03.2008 15:49:00 отговори + 0 0
Дано не е боза като т.н. му рок опера. Съмнявам се че поканените гости знаят нещо такова или е говорил с тях в главата си.
п.с. Pasi Rantanen е вече EX-THUNDERSTONE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 27.03.2008 15:21:04 отговори + 0 0
А на Stratovaruis нов албум няма ли да има ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".