TNT пуснаха видеоклипа "Бежанец"

2 май 2011, 19:31 ч. 205 / 1 3
пред./следв.
Норвежката хард рок банда TNT, чийто клавирист Dag Stokke почина от рак на 26 април, пусна видеоклип към песента "Refugee" (Бежанец). Китаристът на групата Ronni Le Tekro и вокалистът Tony Mills са написали парчето, вдъхновени от бежанците, които се намират в норвежкия град Тотен, и от мълчанието на обществото за тяхното положение. "Refugee" е и едно от последните начинания на бандата с участието на покойния Dag Stokke.

още за:

Tnt


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joensuu 3.05.2011 01:06:31 отговори + 0 0
Страхотен е целият албум, ама това спасяване на циганета не ми допада като кауза. Нека да почакаме да щръкнат повечко джамии из централна европа, пък да видим какви клипове ще се правят след това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 2.05.2011 21:19:45 отговори + 0 0
Велики!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2011 20:39:13 отговори + 0 0
Много яка песничка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".