MOTLEY CRUE, PANTERA, VELVET REVOLVER, AEROSMITH са искали Sammy Hagar

2 май 2011, 19:23 ч. 346 / 6 9
пред./следв.
В скорошно интервю за списание "Форбс" легендарният вокалист Sammy Hagar (екс-VAN HALEN, CHICKENFOOT) отговаря следното на въпроса кои банди са му предлагали мястото на фронтмен в редиците си:

   Веднъж ме помолиха да отида в MOTLEY CRUE. Веднъж мениджърите на PANTERA ме помолиха да се присъединя към групата. Попитаха ме дали искам да съм във VELVET REVOLVER, когато Scott Weiland напусна и се върна в STONE TEMPLE PILOTS. Чаках да бъда помолен да пея с LED ZEPPELIN, за да кажа "не", тъй като те бяха най-великата банда на Земята и никой не може да замени Robert Plant. Помолиха ме да отида в AEROSMITH и казах "не". Някои групи и певци е по-трудно да бъдат заменени от други. Steven Tyler и тази банда са били заедно 40 години и не можеш да отидеш там току-така. Преди години замениха Joe Perry, но Steven си остава фронтмен на AEROSMITH. Не можеш да го замениш. Когато отидох във VAN HALEN беше лесно, тъй като Dave [Lee Roth] не беше велик певец, макар да беше добър фронтмен....


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sixxam 17.08.2011 13:56:02 отговори + 0 0
тоя е друсан Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 15.05.2011 22:35:58 отговори + 0 0
Само, че с Д лий рот са хитовете.. А този лъже като мангал - искали го в Крю, тоя луд ли е.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2011 09:22:57 отговори + 0 0
Даймънд Дейв със сигурност беше най-добрият им вокал.Както и да е Хейгар са го искали в Пантера?WTF?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2011 23:14:45 отговори + 0 0
Sammy е единствения за Van Halen!!! +1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 3.05.2011 23:04:38 отговори + 0 0
и двамата са неповторими. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гергана 3.05.2011 18:59:53 отговори + 0 0
Какво приятно изказване от негова страна за фронмените на групите и за Лий Рот. Никога не съм го харесвала Рот и никога няма да възприема насериозно Ван Хелън с него. За мен Хагар е вокалът на групата.В която и банда да иде ще направят добри парчета, защото човекът просто има харизма и глас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vaso 3.05.2011 16:45:56 отговори + 0 0
Сами безспорно е голям вокалист,но в сравнение с Дейв е нищо.Най-малкото е че всеки знае Hot for teacher,Jump,Panama и още куп хитове по времето на Дейв и точно с тези песни ще се помнят Ван Хален Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 3.05.2011 10:21:45 отговори + 0 0
Sammy е единствения за Van Halen!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 3.05.2011 08:07:59 отговори + 0 0
Диамантения Дейв беше велик - имаше стил, усещане за блуса и специфичен глас. Тоз пич поне за мен никога не можа да го замени, а и Халън с него се промениха драстично. Станаха по-безлични. Джаз и блус забивките с Дейв са незабравими. Ice cream, baby Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".