Toby Wright ще продуцира новия албум на SONIC SYNDICATE

2 яну 2010, 13:53 ч. 181 / 3 4
пред./следв.
Шведските модерни метъли SONIC SYNDICATE си осигуриха услугите на продуцента Toby Wright (KORN, SLAYER, MÖTLEY CRÜE, KISS, FEAR FACTORY, IN FLAMES, STONE SOUR, OZZY OSBOURNE) за създаването на предстоящия си нов албум. Групата влиз в студио през следващата седмица, а появата на диска може да се очаква през месец май.

още за:

Sonic Syndicate


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.01.2010 04:36:28 отговори + 0 0
ще се лее зверски комерс за петокласници!
...точно както го обичам и аз
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyouorownbones 3.01.2010 16:19:57 отговори + 0 0
Очакванията ми към това издание никак не са малки. Лично аз харесвам стила на Nathan повече от този на Roland, така че определено горя от нетърпение да чуя новата творба... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 2.01.2010 15:10:42 отговори + 0 0
Този продуцент, изглежда, ще им даде силно рамо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.01.2010 14:20:38 отговори + 0 0
Без Роланд няма да е същото, но да поживеем и да видим какво ще изкарат май месец... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".