Tom Angelripper от SODOM създава нов, "миньорски" проект

29 яну 2009, 08:05 ч. 570 / 7 3
пред./следв.
Басистът и вокалист на SODOM Thomas "Angelripper" Such е създал новата банда DIE KNAPPEN с дългогодишния си приятел Detlef "Magic" Lauster. Името на проекта идва от старата немска дума за "миньор", а квартетът вече е записал и продава първия си сингъл чрез официалния си сайт (www.dieknappen.info). Ето и участващите в DIE KNAPPEN музиканти:
Onkel Tom Angelripper - вокали
Detlef "Magic" Lauster - китара, вокали
Schiri - бас
Stefan "Sys" Schluter - ударни
   Както знаете - SODOM ще гостуват за трети път в България на 7 февруари, заедно с GRAVE DIGGER за съвместен кохедлайнърски концерт (София, з. "Христо Ботев").


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodomist 30.01.2009 22:36:13 отговори + 0 0
Tom Angelripper rulz! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 29.01.2009 17:13:59 отговори + 0 0
точно така,защото това е музиката на работническата класа и аз като бивш миньор и настоящ бачкатор съм изкефен яко.ще ми е интересно да купя и чуя тази група! а,за звезди в ХЕВИ МЕТАЛА място няма!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 29.01.2009 14:01:57 отговори + 0 0
Колега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".