Tom Englund замества Ray Alder в REDEMPTION

11 сеп 2017, 13:34 ч. 1106 / 6 4
пред./следв.

   Лидерът на прогресив метъл бандата от Лос Анджелис REDEMPTION Nick Van Dyk разпространи новината, че групата се разделя с дългогодишния си вокалист Ray Alder (FATES WARNING). 

   Това се случва докато REDEMPTION работят по нов албум, но вече е известен заместникът на напусналия певец. И той не е никак случаен - това е фронтменът на шведските дарк/прогресивметъли EVERGREY Tom Englund (на снимката).

   Работното заглавие на предстоящата творба е "Long Night's Journey Into Day", като повята на диска на пазара може да се очаква през 2018 г.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sablezab 12.09.2017 13:36:03 отговори + 1 0
А някой знае ли защо е напуснал? На официалната страница на групата няма никакво инфо по този въпрос.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 12.09.2017 22:38:00 + 3 0
Още не е ясно, но очевидно се е случило нещо. Bernie Versailles и Greg Hosharian също са напуснали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 11.09.2017 16:14:03 отговори + 3 2
Ха, това ще е интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 11.09.2017 15:00:01 отговори + 6 2
Интересно. С Енглунд би могло да има добри попадения, че с вокалите на Рей напоследък беше еднообразно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".